Válogatott Trodat bélyegzőink

Trodat bélyegzőket forgalmazunk, mert megállják a helyüket a legkülönbözőbb felhasználási területeken is. Biztosan meg fogod találni a megfelelő típust, legyél akár egyéni vállalkozó vagy egy nagyvállalat tualjdonosa.

Aláírás bélyegző. De mire jó?

Sok az aláírandó dokumentum? Hasznos lehet egy aláírás bélyegző! Minden esetben használható a bélyegző segítségével készített aláírás, ha azzal nem kifejezetten dokumentumot kell hitelesítesz. Minden olyan helyzetben nyugodtan használhatod, ahol az aláírásod kommunikációs elem, például marketing célú anyagok esetén.

Sorszámozott bélyegző

Cégvezetőként előfordult már Veled, hogy munkatársaidnak ugyanolyan bélyegzőket kellett használni egyszerre több telephelyen, vagy helyszíneken? Gondoltál már arra, hogy ezeket a bélyegzőket egyszerűen meg is különböztetheted egymástól, vagy folyamatosan ellenőrizheted? A megoládás a sorszámozott bélyegző!

Mit írjak a bélyegzőre?

Bélyegző. Alap kellék egy vállalkozásban. Viszont a kötelezően szerepeltetendő adatok sűrűn változnak, nagyon fontos ezért, hogy mit kell ráírni egy hivatalos, céges bélyegzőre. Még azoknak is sokszor nagy megpróbáltatás ezeket összeszedni, utána járni, akiknek már régebb óta van vállalkozásuk. Hát még az új indulóknak!

A bélyegzők karbantartása

Avagy mire figyeljünk oda, hogy a helytelen használatból eredően ne csökkenjen bélyegzőnk élettartama. Jó hír, hogy egy bélyegző, az egyszerűségéből fakadóan szinte egyáltalán nem igényel semmiféle karbantartást, viszont van pár dolog, amit érdemes betartani.

Trodat Imprint bélyegzőcsalád

A Trodat mindig is élen ját az önfestékező, automata bélyegzők fejlesztésében. A fejlesztési költségek viszont gyakran megmutatkoztak a bélyegzők árán is. Ezt küszöböli ki a Trodat Imprint bélyegzőcsalád úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötni a minőség és tartósság terén.

Miért dolgozunk Trodattal?

A minősége és tartóssága egyedülálló, ami nem megy az ergonómia és a használhatóság rovására, mindez elérhető áron. Talán ezek a legfontosabb érvek mellette. A Trodat már 1951 óta gyárt termékeket Németországban. Az azóta eltelt időszakban a folyamatos innovációnak köszönhetően...