You are currently viewing Trodat Imprint bélyegzőcsalád

Trodat Imprint bélyegzőcsalád

A Trodat mindig is élen ját az önfestékező, automata bélyegzők fejlesztésében. A fejlesztési költségek viszont gyakran megmutatkoztak a bélyegzők árán is. Ezt küszöböli ki a Trodat Imprint bélyegzőcsalád úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötni a minőség és tartósság terén.

Trodat és olcsóbb? Mégis ugyan olyan jó? Igen!

A Trodat magasabb árkategóriájú bélyegzőinek (Trodat Printy) külső tervezésre különös figyelmet fordítottak, nem sajnálták a design elemeket. Sok színben elérhetők, és nem utolsó sorban nagyon elegánsak is. Így viszont a gyártási költségek megugranak. Ezért is drágább, mint a most bemutatott Imprint sorozat.

Az Imprint a Trodat Škodája. A burkolat alatt szinte azonos belső, viszont a külsőnél már sokkal egyszerűbb kialakítású, kevésbé prémium hatású elmeketet használtak. Egyetlen nagyobb kompromisszum van csupán, a bélyegző háza kizárólag kék színű lehet, nincs belőle több színvariáció.

A lenyomat tintaszíne viszont kék és fekete is lehet, ami kiszolgálja a legtöbb igényt.

Ezért olcsóbb jóval a Trodat Imprint sorozata.

Oké, nem olyan formás, de ugyanolyan tartós?

A mechanikai tulajdonságokban és belső anyaghasználatban nem kell kompromisszumokat kötni! Ugyan olyan strapabíró és tartós, mint a Trodat többi, magasabb árkategóriájú terméke.

Bélyegzők karbantartása>>