You are currently viewing Sorszámozott bélyegző

Sorszámozott bélyegző

Cégvezetőként előfordult már Veled, hogy munkatársaidnak ugyanolyan bélyegzőket kellett használni egyszerre több telephelyen, vagy helyszíneken? Gondoltál már arra, hogy ezeket a bélyegzőket egyszerűen meg is különböztetheted egymástól, vagy folyamatosan ellenőrizheted? A megoládás a sorszámozott bélyegző! Olvasd tovább, mutatjuk, hogyan a legegyszerűbb ezt megoldani!

Több telephellyel rendelkező vállalkozásnak, cégnek egyforma bélyegzőket szükséges használnia a különböző helyszíneken, telephelyeken. Vagy több munkatársnak is lehet olyan feladatköre, ahol szintén fontos az egyforma tartalmú céges bélyegző használata. Cégvezetőként fontos, hogy tudd ellenőrizni, ki, mikor, melyik bélyegzőt használta, milyen dokumentumokat, számlákat pecsételt le vele.

Erre egy igazán egyszerű és kézenfekvő megoldás a sorszámozott bélyegző! Praktikus, mert a sorszám feltüntetése nem vesz el akkkora helyet a bélyegzőgumi lenyomatából, hogy egyel nagyobb típusú béylegzőházat kelljen választanod illetve a sorszámot leszámítva a tartalom teljesen egyezhet mindegyiken.

Legtöbbet eladott bélyegzőnk, a Trodat Imprint 12-es sorszám nélkül:

bélyegző, sorszám, sorszámozás

A sorszámozott bélyegző:

bélyegző, sorszám, sorszámozás, sorszámozott bélyegző

Fenit példákon jól látszik, hogy a tartalom mindenhol lehet ugyan olyan, csak a jobb sarokban lévő sorszám változik. A sorszám egyátalán nem vesz el helyet a tartalomból, amúgy is üresen hagyott területre gravírozzuk azt.

Így a későbbiekben egyszerűen meg tudod majd állapítani, hogy melyik munkatársad hol használta a céges bélyegzőt. Ilyen egyszerű! 🙂

Gyere, rendeld meg tőlünk új céges bélyegzőidet pár kattintással a világ legegyszerűbb űrlapján!